El Circo Alegria arriba a Terrassa amb una pista de 24.000 litres d’aigua

El Circo Alegria porta a Parc Vallès el nou espectacle Aqua Circus a partir d’aquest divendres. El muntatge gira entorn d’un vaixell pirata de finals del segle XVIII que naufraga a alta mar. Dies després, aconsegueix arribar a una illa poblada per artistes de circ. I aquí és on trobem el fet innovador d’aquesta representació: l’aigua. L’escenari és una piscina de 24.000 litres d’aigua, amb fonts i cascades que funcionen amb un circuit tancat, una infraestructura complexa i que requereix bona logística.

El Circo Alegria ja arribat a les sis generacions. La Dicky Faggioni forma part de la cinquena generació.

A l’espectacle Aqua Circus participen una quarantena d’artistes entre pallassos, mags, trapezistes, funamublistes i equilibristes. Prop de cinquanta persones més formen part de la plantilla del circ fent de muntadors, xofers, tècnics, costurers o cuiners.

Fins diumenge 15 el Circo Alegria farà 12 representacions amb preus a partir dels 8 euros. Dilluns i dimarts no hi haurà representació.

L’espectacle, estrenat a les Illes Canàries, es va representar la setmana passada a Sabadell. Després de la seva estada a Terrassa el Circo Alegria actuarà a Lleida, Reus i Palma.