El Circuit de Música Moderna porta grups locals a sis barris de la ciutat

El Circuit de Música Moderna arriba a la sisena edició amb el tres ingredients de sempre: grups terrassencs, varietat estilística i descentralització. D’aquesta manera s’impulsa nous artistes i s’apropa la cultura als barris. De fet, al col·laboració amb les entitats és primordial per a configurar el circuit. 

Sis propostes passaran pels centres cívics de la ciutat des del 8 de novembre fins el 14 de desembre.

El tret de sortida el donaran a Vilardell el rap de The Refugees, que presentaran el seu darrer disc, ‘Saló de la fama’, ple de lletres combatives i polítiques.

Els Visitants, grup de directe del compositor Lluís Paloma, passarà pel Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany (15 de novembre) en format acústic i afegint versions clàssiques del rock.

Júlia Moumen, serà al Casal del Segle XX (16 de novembre) on cantarà versions de pop en clau acústica. Es va iniciar en el món de la música penjant vídeos a youtube i la seva participació al concurs de ‘La Voz’ li va permetre enregistrar el seu primer senzill.

Completen el programa el trio vocal Odettes, el 23 de novembre al Casal de Can Parellada; el garage-punk de Radioactives, al Casal de Can Tusell el 30 de novembre; i el folk i la world music de Itzipia tancarà el programa al Casal de Sant Pere.

En les cinc anteriors edicions del Circuit de Música Moderna ja hi han passat 140 músics i 30 grups.