Nou Cartell Satellite Korfbal

El CK Vallparadís busca coronar-se a Terrassa com a campió de la Satellite Final

El Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç acollirà a partir d’aquest divendres a a la tarda la Final Four de la IKF Korfball Champions League Satellite, la tercera competició europea de clubs. Hi participen els equips que van quedar classificats entre el cinquè i el vuitè lloc a la ronda 2 de la Champions League, entre ells el CK Vallparadís.

Amb un darrer canvi d’última hora, que s’ha conegut aquest dijous, el CK Vallparadís no debutarà fins dissabte. El quadre egarenc havia de jugar divendres la primera semifinal contra el KC Barcelona, però els barcelonins, botxins dels terrassencs en la semifinal de la Copa Catalana, tampoc hi participaran, tot i que venien a cobrir la retirada de fa unes setmanes del 1908 SZAC Budapest.

Demà a les 18.30h hi haurà la cerimònia inaugural i a les 19.30h jugaran el Tornadoes KC anglès i el NC Benfica de Portugal. Dissabte el Vallparadís afrontarà dos partits, a les 13.45h contra el perdedor del duel entre anglesos i portuguesos, i a les 16.15h contra el guanyador. Qui sumi més punts s’emportarà el títol. A les 17.45h hi haurà la cerimònia de medalles.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Internacional de Korfbal (IKF), en col·laboració amb la Federació Catalana de Korfbal, l’Ajuntament de Terrassa i els clubs CK Vallparadís i KC Barcelona. Tots els partits es retransmetran en directe pel canal oficial de la IKF a Youtube (youtube.com/ikfchannel) i a la pàgina www.worldkorfball.sport, amb tots els resultats, classificacions, encistelladors i d’altres estadístiques.

Nou Cartell Satellite Korfbal