El CK Vallparadís busca la classificació per a la tercera ronda de la Korfball Champions League

El CK Vallparadís ha viatjat aquest dijous a la ciutat txeca de Prostějov per disputar del 18 al 20 de novembre la segona ronda de la Korfball Champions League, la nova competició europea de clubs organitzada per la Federació Internacional de Korfbal (IKF).

L’equip egarenc, com a campió de lliga de la temporada passada, està enquadrat en el grup “B” amb l’equip alemany del SG Pegasus, amb qui debutarà divendres al migdia, el Tornadoes KC d’Anglaterra i amb el vigent campió de la lliga txeca i amfitrió del torneig, el SK RG Prostějov. El grup “A” el formen el NC Benfica de Portugal, el Trojans KC anglès, el Szac Budapest d’Hongria i el Tus Schildgen alemany.

En aquesta segona ronda entren en competició els campions nacionals de les principals lligues europees de corfbol, a excepció de la belga i la neerlandesa, les dues grans potències continentals. Els vuit equips participaran jugaran per quedar en les dues primeres posicions que els hi donarien accés a jugar la tercera ronda on, ara sí, s’enfrontarien als potents campions i subcampions de les lligues de Bèlgica i Països Baixos.

La resta dels equips també tindran l’oportunitat de classificar-se per a jugar alguna de les dues fases finals alternatives. El tercer i quart obtindrien plaça per a jugar la Challenger Final, juntament amb els dos darrers classificats de la Ronda 3, mentre que els últims quatre equips passarien a jugar la Satellite Final en una ronda final a 4.

Ck Vallparadís Campió Lliga

El CK Vallparadís va guanyar la lliga la temporada passada (Font imatge: FCK)

Calendari Champions League Corfbol