El CK Vallparadís buscarà diumenge sumar el doblet guanyant el títol de lliga al KC Barcelona

Aquest diumenge clourà la temporada de corfbol. El poliesportiu municipal de Vacarisses serà l’escenari de les finals nacionals sèniors de Primera i Segona Divisió i Júnior. Totes tres tindran representació egarenca.

A la màxima categoria el CK Vallparadís buscarà recuperar l’hegemonia perduda la temporada passada, quan va caure en la final contra el Castellbisbal. Precisament els de Manel Ramon s’han venjat eliminant el quadre vallesà a les semifinals. El seu rival pel títol és el KC Barcelona, que ha arribat al darrer partit en desfer-se del CK Montcada.

En una final no hi ha favorits, i menys quan s’enfronten el primer i el segon de la fase regular, però a priori el Vallparadís sortirà amb aquesta etiqueta. Sense anar més lluny, aquest mes de març va alçar el títol de Copa i en les finals de la lliga del 2016 i del 2017 el quadre egarenc va derrotar els barcelonins.

La final de Primera Divisió es jugarà a les vuit del vespre. Abans serà el torn de la Júnior, a les quatre de la tarda, i la de Segona Divisió, a les sis. En totes dues s’enfrontaran el CK Vallparadís amb el Platja d’Aro.

Després de cada final la Federació Catalana de Korfbal atorgarà els premis als equips guanyadors, així com les distincions individuals als màxims encistelladors, jugadors i jugadores més ben valorats i millors entrenadors.