El CK Vallparadís disputa l’Europa Shield amb l’objectiu de millorar el quart lloc del 2019

El CK Vallparadís disputa a partir d’aquest divendres una nova edició de l’Europa Shield de corfbol, la segona competició continental, amb la participació de vuit clubs procedents de set països europeus. El torneig s’organitza a la ciutat alemanya de Bergisch Gladbach.

El quadre egarenc, amb tres títols a les seves vitrines, buscarà portar cap a Terrassa la seva quarta copa, tot i que per aconseguir-ho té una complicada fase de grups. Enquadrat a l’”A”, el conjunt dirigit per Manel Ramon s’haurà d’enfrontar al vigent campió, el Bec anglès, el Bons Dias portuguès i els amfitrions, el TuS Schildgen. El grup “B” està integrat pel també equip alemany de l’Adler Rauxel, el Brno txec, el Kocaeli University turc i el Wroclaw polonès.

El Vallparadís debutarà contra el club organitzador per jugar dissabte amb els representants anglès i portuguès. Els dos primers de cada grup es classificaran per a les semifinals. La final està programada per a diumenge a primera hora de la tarda.

A diferència de la màxima competició continental de corfbol, l’Europa Cup, que any rere any s’emporta el representant holandès, l’Europa Shield és un torneig molt més imprevisible. Ha tingut tres campions diferents en les darreres quatre edicions. El Vallparadís buscarà millorar el paper del 2019, quan va finalitzar en quart lloc.