El CK Vallparadís guanya la Copa Catalana de Corfbol davant el CK Castellbisbal (24-22)

Després d’una temporada en blanc, l’Assessoria Vallparadís torna a guanyar títols. Dissabte va alçar la Copa Catalana de Corfbol en superar el vigent campió de Lliga, el CK Castellbisbal, en la final disputada al poliesportiu de Sant Llorenç. En un partit molt igualat i amb una graderia plena de gom a gom, el conjunt de Manel Ramon es va imposar per 24 a 22.

El Vallparadís va encarrilar el triomf en una bona primera meitat. Va estar molt encertat en atac, com ho demostra el tempteig de 18 a 12 amb el qual es va arribar al descans. Aquests sis punts de renda semblaven suficients, però el Castellbisbal no va llençar la tovallola i poc a poc es va anar apropant en el marcador fins el punt de situar-se a una sola cistella dels egarencs, 22 a 21, en el minut 43. Els amfitrions, però, van acabar decantant la balança al seu favor en les darreres accions del partit.

El Vallparadís no es va poder emportar els altres dos títols en joc, perdent la final de Segona Divisió contra el Montcada “B” i la final júnior davant el Platja d’Aro.