El Club BMX Terrassa ja roda al circuit

El Club BMX Terrassa torna a estar en marxa. El circuit va obrir les seves portes la setmana passada, prèvia autorització dels servei d’esports de l’Ajuntament, sumant-se així als pocs equipaments esportius municipals que es poden utilitzar des de l’entrada de la ciutat a la fase 1.

Això sí, prèvia reserva, amb restriccions d’aforament i complint el protocol d’higiene i de seguretat. Els riders han de netejar-se les mans als dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrar al recinte i guardar la distància de seguretat als boxes, on se’ls dona les instruccions per poder rodar pel circuit.

Els petits de l’escola del club ja han pogut donar les primeres voltes, després de dos mesos i mig sense entrenar. Un privilegi que a Catalunya, de moment, només es pot gaudir al circuit de Les Arenes

No es poden utilitzar ni els lavabos ni els vestidors i, després de cada torn d’entrenament, els monitors del club desinfecten la zona on els pares han seguit als seus fills. L’objectiu del BMX Terrassa és ampliar el nombre de grups i d’hores d’entrenament a mesura que s’avancin en les fases de desescalada. Si l’evolució de la pandèmia continua sent positiva, l’entitat té l’autorització per realitzar el campus d’aquest estiu a partir del 29 de juny.

Dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada al circuit

Instruccions dels monitors abans de l’entrenament

Els pares i mares han de seguir la sessió guardant la distància de seguretat

Els riders de l’escola han pogut gaudir de les primeres voltes