Final Four Club Campo

El Club de Campo acollirà la Final Four d’hoquei herba

El Club de Campo, guanyador l’any passat de la lliga tant en categoria masculina com en femenina, podrà defensar el títol a casa. La Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH) ha comunicat que la Final Four del proper 7 i 8 de maig es farà a les seves instal·lacions. Madrid, doncs, agafa el relleu de Can Salas.

Serà el segon cop que el Club de Campo aculli el desenllaç de la lliga, després d’haver-ho fet per primera vegada la temporada 2015-2016. Recordem que l’any passat el quadre masculí madrileny va derrotar l’Atlètic Terrassa en la final, aconseguint així el seu primer títol de lliga, mentre que el femení es va imposar al Júnior FC.

A falta de cinc jornades per acabar la fase regular, en l’apartat masculí jugarien la Final Four RC Polo, Atlètic, Club de Campo i FC Barcelona. En el femení, només falten quatre partits, i ja és segur que no hi haurà cap candidat egarenc, perquè ni CD Terrassa ni Club Egara tenen ja opcions matemàtiques. Club de Campo, Complutense, Polo i Júnior són els quatre primers classificats.

Final Four Club Campo