Rfeh Cartel Copa 2023 (1)

El Club de Campo, organitzador de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei

La Federació Espanyola de Hockey (RFEH) ha fet públic que el Club de Campo Villa de Madrid serà la seu de la propera edició de la Copa del Rei i de la Reina Iberdrola d’hoquei herba. La competició tindrà lloc del 24 al 26 de març. Hi participaran els vuit primers classificats de la primera volta en un torneig en què l’Atlètic Terrassa defensarà títol, en competició masculina, i el Cub de Campo, en femenina.

En el torneig masculí hi prendran part Club de Campo, RC Polo, Atlètic Terrassa, Sanse Complutense, Júnior FC, Club Egara, FC Barcelona i CD Terrassa, mentre que en el femení els participants són UD Taburiente, Club de Campo, Júnior FC, Club Egara, RC Polo, Real Sociedad, Atlètic Terrassa i Sanse Complutense.

Atlètic Campió Copa Rei

L’Atlètic defensarà el títol aconseguit la temporada passada (Font imatge: RFEH)

Club De Campo, Copa Reina

El Club de Campo va guanyar el títol en la categoria femenina (Font imatge: RFEH)

El divendres 24 de març es disputaran, en dos camps i de forma simultània, els partits de quarts de final en totes dues categories. Els horaris fixats són les 11.00h, 13.00h, 15.00h i 17.00h. El dissabte 25 es disputaran les semifinals i el diumenge 26 la final i el partit per la medalla de bronze.

Santi Deó, president de la RFEH, ha assenyalat que “el cap de setmana de la Copa és un dels grans esdeveniments de l’any. Estem molt contents que aquest any el Club de Campo sigui la seu per la seva professionalitat i hospitalitat”.

Rfeh Cartel Copa 2023 (1)