El Club de Campo revalida el títol masculí davant el RC Polo

El Club de Campo ha revalidat el títol de lliga masculí aconseguit fa un any a Terrassa. Aquest cop els madrilenys ho han fet davant de la seva afició, després de superar per 2 a 1 el RC Polo. Els dos finalistes havien eliminat a semifinals a RS Tenis i Club Egara pel mateix resultat, 5 a 1.

Això sí, el marcador contra els ratllats va ser enganyós. Bruno Ávila, amb un gran llançament de penal córner, va neutralitzar en l’últim quart el gol matiner del seu rival. Però tot seguit Nacho Rodríguez va marcar penal i, amb el 2 a 1, els de Ramon Sala es van bolcar a l’atac sense porter. Això ho va aprofitar el Club de Campo per anotar tres gols consecutius i accedir a la final.

Nacho Rodríguez ha aconseguit el 2 a 1 per al Club de Campo davant el Club Egara

Els dos millors

En aquesta s’han trobat els dos equips més regulars de la lliga i que s’havien vist les cares una setmana abans en l’última jornada. Però aquest cop ha sortit creu per als de Carlos García-Cuenca. Chefo Basterra ha transformat un penal en el segon quart per avançar els amfitrions, però en el tercer Vicenç Ruiz ha empatat. L’alegria dels barcelonins només ha durat dos minuts, perquè en l’última acció d’aquest període Álvaro Iglesias ha situat l’1 a 2.

Xavi Lleonart, decebut en el lliurament de medalles

El Polo, però, ha seguit intentant-ho i ha merescut com a mínim forçar els shoot-outs. L’egarenc Xavi Lleonart, amb un stroke que s’ha estavellat al pal, ha tingut l’ocasió més clara per tornar l’equilibri. No ha estat així i el Club de Campo s’ha emportat el títol.

[Font imatges: RFEH]