El Club de Campo s’imposa sense problems al SPV i aixeca la quarta Copa de la Reina consecutiva

Al contrari que la final masculina, la Copa de la Reina s’ha decidit amb un partit més plàcid per al vencedor, el Club de Campo, que confirma el seu domini en aquesta competició.

Ha estat una final madrilenya que l’ha enfrontat amb el San Pablo Valdeluz i que ha quedat sentenciada pràcticament a la primera meitat, quan s’han vist els sis gols del partit. Begoña Garcia ha inaugurat el marcador ben d’hora per a el Club de Campo, al minut 4. Patricia Álvarez ha empatat poc després. Ha estat l’únic moment en què el San Pablo Valdeluz s’ha vist amb opcions. A partir d’aquí el Club de Campo ha apretat l’accelardor i ha fet un parcial de 3 a 0 amb gols de Laura Barrios, Begoña Garcia i Maria López. El 4 a 1 deixava la final pràcticament sentenciada. Lola Riera, de penal córner, ha escurçat distàncies, però només ha servit per maquillar el marcador. El resultat ja no s’ha mogut durant la segona part, plàcida per a les campiones.

Tot i que amb alguna complicació inicial, el Club de Campo ha acabat aixecant la Copa de la Reina per quart any consecutiu.