El Club de Peses Terrassa suma 9 medalles al Campionat d’Espanya sub-17

El municipi d’Arucas, a Las Palmas de Gran Canària, va ser dissabte seu del Campionat d’Espanya sub-17 d’Halterofília. El Club de Peses Terrassa hi va participar amb cinc atletes, aconseguint uns bons resultats, amb un total de 9 metalls.

Lorena Benítez, després d’un any sense competir per una lesió, va aixecar 62 quilos en arrencada i 73 en dos temps, sumant un total olímpic de 135, que li va proporcionar la medalla de plata. Només va ser superada per la campiona d’Europa, Lucía Borrego.

També cal destacar l’actuació de l’egarenca Núria Vallejo. L’actual campiona d’Espanya sub-15, va aixecar 28 quilos en arrencada i 37 en dos temps. El total olímpic va ser de 65, proclamant-se també subcampiona d’Espanya.

Les altres dues atletes del CP Terrassa, Laia Rodríguez i Lorena Alarcón no van pujar al podi, tot i que Rodríguez va millorar la seva marca personal. L’actuació femenina egarenca va ajudar a que la Federació Catalana sumés la medalla de plata.

En categoria masculina Muzamal Hadmed, en l’apartat de +102 quilos, va fer 96 i 117 en arrencada i dos temps, respectivament, amb un total olímpic de 213 quilos. Hadmed va aconseguir dues plates i un or i va fer un nou rècord de Catalunya en dos temps.

en la categoría de peso de +102 kg y con unas marcas de 96kg en arrancada, 117kg en dos tiempos y un total olímpico de 213kg logró dos platas y un oro. Además hizo record de Cataluña en la modalidad de dos tiempos.