El Club de Rugby Carboners anima a donar sang

El Club de Rugby Carboners i el Banc de Sang i Teixits de Terrassa, engeguen per primera vegada una campanya per animar a donar sang per tal d’ajudar a augmentar les donacions de cara a l’estiu. I és que és l’època més complicada pel Banc de Sang. Durant els mesos d’estiu calen 40.000 donacions per cobrir les necessitats dels malalts dels hospitals de Catalunya. Es calcula que durant les vacances, les donacions cauen un 30%, és per això que el BST fa una crida a donar abans de marxar.

Sota l’eslògan Carboners, ara ens toca donar s’anima als jugadors, socis, familiars i amics del Club, i a tots els terrassencs durant la setmana del 2 al 6 de juliol.

Diversos jugadors dels equips sèniors del club protagonitzen la imatge de la campanya. Faran plegats la seva donació grupal i animen la resta d’equips a fer-ho també durant tota la setmana.

 


D’altra banda, tots els menors de 40 anys podran apuntar-se al Registre de Donants de Moll d’Os mitjançant una mostra de sang.

Tothom qui vagi a donar sang al juliol, entrarà en un sorteig d’una panera de fruita gentilesa del Mercat de la Independència.

Finalment, l’Óptica Design Terrassa regala un val de 35€, no acumulable, vàlid per unes ulleres graduades i/o ulleres de sol a cada donant al llarg de tot l’estiu.

 donar sang