El Club de Tir de Precisió de Terrassa reuneix l’elit catalana en la Copa RFEDTO

Les instal·lacions del Club de Tir de Precisió de Terrassa van ser des de divendres i fins diumenge una de les seus de la primera fase de la Copa RFEDTO simultània en la disciplina d’arma curta i en la modalitat de recorregut de tir. La competició estava organitzada per la Federació Espanyola de Tir Olímpic i era classificatòria per al Campionat d’Espanya.

Les instal·lacions egarenques van ser les escollides del sector català, que competia al mateix temps amb les tirades que s’estaven fent en altres comunitats autònomes. Han competit un total de 177 esportistes en diferents categories. Hi eren alguns dels millors del rànquing nacional, entre ells l’actual campió d’Espanya en la divisió Open, el lleidatà Iván Espílez.

Precisament Espílez va quedar primer en la seva categoria, seguit d’Horaci Bernabé i Francisco Javier Honrrubia. En Producció, Lluic Micaló es va emportar el triomf, menter que Eduardo Lober i José M. Aneas van quedar segon i tercer, respectivament. En Producció Júnior, victòria per al tirador del Club de Tir Terrassa Juan Cecília, seguit del seu company Àlex Martínez. En Producció Òptics, primera posició per Òscar Otero, amb Sergio Lombao i el local Víctor Martínez en segon i tercer lloc. En Standard, triomf per a Juan P. Abascal, completant el podi Francisco Pérez i J.J. Ortega.

La pandèmia no ha ajudat a apropar més aquest esport, de per sí molt estigmatitzat, obligant també a canviar el sistema de competició. La segona fase del sector català de la Copa RFEDTO tindrà lloc al juny a Lleida.

La disciplina de la competició era en arma curta, en la modalitat de recorregut de tir