El Club Egara, a la final d’un Campionat de Catalunya on no hi haurà cap equip femení terrassenc

El Club Egara s’ha classificat per a la final del Campionat de Catalunya, que tindrà lloc el 17 de desembre a les instal•lacions del RC Polo. El conjunt dirigit per Siso Ventalló ha eliminat l’Atlètic en la semifinal disputada aquest dimecres al Pla del Bon Aire. Els ratllats han estat molt superiors en joc, com ho demostra el resultat final, 5 a 2.

El clàssic s’ha disputat sense la participació dels jugadors internacionals, ja que estan competint en la final de la World League. Tot i això, s’ha vist un derbi atractiu, però l’Egara ha exhibit el seu gran moment de forma i ha encarrilat el passi a la final en la primera meitat. Xavi Gispert, Marc Recasens i Xavi Aguilar situaven el 3 a 0. El mateix Aguilar i Jordi Farrés incrementaven el marcador fins el 5 a 0, un resultat que Roc Oliva i Pol Parrilla s’han encarregat de maquillar.

Els de Ventalló, doncs, esperen rival per a la final, que sortirà del guanyador de l’eliminatòria entre el RC Polo i el FC Barcelona. Aquest partit es jugarà el dissabte 16, a l’Eduardo Dualde.

Cap presència femenina

On no hi haurà representació egarenca és a la final femenina. Els dos equips que hi aspiraven, CD Terrassa i Egara, han quedat eliminats, després de perdre les semifinals d’aquest dimecres. El conjunt de Les Pedritxes ho ha fet a mans del Júnior, que s’ha imposat a la tanda de shoot-outs per 2 a 4. El partit, al final del temps reglamentari, ha acabat 1 a 1. L’egarenca Carlota Petchamé ha avançat les santcugatenques en el primer quart, però Clara Ycart ha empatat per a les de Xavi Torras en el tram final. Als shoot-outs, el Júnior ha estat més encertat.

En la final, que es jugarà precisament al CD Terrassa el proper 16 de desembre, les de Joan Vidal es trobaran al RC Polo, que ha superat per 3 a 0 l’Egara en l’altra semifinal. Els dos equips terrassencs lluitaran pel bronze.