El Club Egara acollirà el 7 de juliol la 10a edició del Torneig Hockey Solidari

El Club Egara acollirà per segon any consecutiu el Torneig Hockey Solidari, que aquest 2018 arriba a la seva desena edició. La cita és el proper 7 de juliol i, a més d’hoquei, s’ha programat tot un seguit d’activitats esportives com pàdel, tennis, una cursa, una caminada i sessions dirigides de Fitness. S’espera la participació de més d’un miler d’esportistes.

Aquest dimarts a la tarda l’alcalde, Alfredo Vega, ha conegut de més a fons les novetats d’aquest any en la reunió que ha mantingut amb una delegació de l’Associació Torneig Hockey Solidari, encapçalada per la seva presidenta, Carmen Mas.

Aquest any es recaptarà diners per a quatre projectes nous d’entitats de la ciutat que treballen amb infants i joves en risc d’exclusió social. Són per al servei d’acompanyament socioeducatiu de Salesians Sant Jordi Plataformes Socials, per al projecte d’esports de l’Esplai Tremola, per a l’esplai diari del Centre de Lleure Tu Tries i per al projecte de reforç socioeducatiu de la Fundació Maria Auxiliadora.

En les nou edicions anteriors, s’han recollit 326 mil euros que han servit per finançar 35 projectes, amb la participació de 280 voluntaris i 550 col•laboradors.