El Club Egara acull a partir de divendres el Campionat d’Espanya de Mamis i Papis

Les instal·lacions del Club Egara seran l’escenari des de divendres i fins diumenge de la 3a edició del Campionat d’Espanya de Mamis i Papis d’hoquei herba, competició que aplegarà més de 700 jugadors i jugadores de més de 40 equips de tot l’Estat. El torneig està organitzat per la Federació Espanyola de Hockey (RFEH), la Federació Catalana (FCH) i el Club Egara, amb el patrocini de l’Asseguradora Mútua Terrassa i Playstation Talents.

Precisament l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, ha rebut aquest dimecres al matí una representació del comitè organitzador, encapçalada pel president de l’Egara, Pere Marcet, per conèixer les novetats d’aquesta competició.

Aquesta modalitat respon a la iniciativa social de constituir equips de mares i pares que, sense haver practicat mai aquest esport en les principals categories però sent-ne seguidors per raons familiars, s’apleguen per gaudir de l’hoquei i els seus valors de superació, amistat i diversió.

La ciutat de Terrassa va ser pionera en el Mamis & Papis Hockey, que ara s’ha estès a nivell internacional, i que compta també amb un gran creixement a nivell estatal.  A nivell esportiu, cal destacar que tant les Mamis com els Papis del Club Egara defensaran el títol aconseguit en la darrera edició (2018-19), prèvia a la pandèmia.

El comitè organitzador del Campionat d’Espanya s’ha reunit aquest dimecres amb l’alcalde (Font imatge: Ajuntament Terrassa)