El Club Egara acull la segona edició de la Supercopa Munich

Torna l’hoquei herba. I ho fa amb la segona edició de la Supercopa Munich, que acolliran les instal·lacions del Club Egara el proper cap de setmana. Una competició que, per la pandèmia, es va haver d’anul·lar l’any passat i que sol servir de banc de proves de cara a l’inici de lliga.

Aquest dilluns s’ha fet la presentació del campionat que, durant dos dies, reunirà 12 clubs, 34 equips i prop de 700 jugadors i jugadores de 15 categories sèniors. Hi haurà finals a partit únic en tretze categories, en funció de la classificació del Campionat de Catalunya, mentre que les de Divisió d’Honor masculina i femenina tindran semifinals i final.

En l’apartat masculí, les eliminatòries són Club Egara-FC Barcelona i RC Polo-Atlètic, mentre que les finals femenines enfrontaran el RC Polo amb el Club Egara i el Júnior FC amb el CD Terrassa. Més enllà dels partits, es busca que la Supercopa sigui un festival de l’hoquei català, malgrat que es demana prudència per la situació sanitària encara vigent.

Els defensors dels títols en les màximes categories són el Júnior FC (masculí) i el RC Polo (femení). La final masculina es disputarà diumenge a les 13.00h i la femenina, a les 15.00h.

Júnior 1a Edició Supecopa Munich

El Júnior FC és el defensor del títol en la categoria masculina

Rc Polo 1a Edició Supercopa Munich

El RC Polo va guanyar la primera edició femenina del 2020