El Club Egara anima a donar sang

El Club Egara, conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa, ha engegat per vuitè any consecutiu la campanya de donació de sang. L’objectiu és augmentar les donacions de cara a l’època més crítica de l’any, l’estiu, ja que les donacions baixen pronunciadament i la necessitat de donacions segueix existint.

Sota l’eslògan “Ratllades i ratllats, toca donar sang, toca donar vida” s’anima els socis, familiars i amics de l’entitat del Pla del Bon Aire a passar a donar sang durant aquesta setmana. Aquest dimarts a la tarda ha estat el torn del president de l’Egara, Josep Ejarque.

Protagonistes

Aquest any els jugadors de l’Egara 1935, que s’han proclamat campions de la Divisió d’Honor “B”, protagonitzen la imatge de la campanya. La campanya va adreçada als donants més joves per agafar el relleu d’aquells que ja no poden donar per una qüestió d’edat. A més els que tinguin entre 18 i 40 anys poden aprofitar la donació i inscriure’s també com a potencials donants de medul·la òssia.

Pel que fa a les persones receptores, les necessitats de sang es concentren actualment en pacients que tenen més de 70 anys, fruit de l’augment d’esperança de vida. Es calcula que es necessiten unes 1.000 donacions diàries per donar resposta als pacients dels hospitals catalans.