El Club Egara completa una tercera setmana d’entrenaments atípics

Molts equips esportius han hagut de canviar la rutina dels últims anys i adaptar-se a la nova realitat provocada per la pandèmia de la Covid-19. A mesura que s’ha avançat en les fases de desescalada han tornat als entrenaments, tot i haver-se donat per finalitzades les competicions abans d’hora.

És el cas dels dos conjunts sèniors del Club Egara, que completen la seva tercera setmana en un final de temporada que s’allargarà fins a finals de juliol abans d’agafar vacances. Unes sessions atípiques, ja que s’han de respectar les mesures d’higiene i de seguretat.

Els dos equips de l’Egara ja entrenen amb les noves incorporacions, la darrera la del porter Albert Pérez, que torna al Pla del Bon Aire després del seu pas pel Júnior FC. I és que l’inici de la propera temporada per al conjunt que entrena Ramon Sala serà molt exigent, amb l’arrencada de la lliga i la disputa de la fase final de l’Euro Hockey League d’aquest any. El 15 d’octubre els ratllats buscaran el passi a la semifinal davant el Mannheimer del terrassenc Andreu Enrich.

Mentre jugadors i jugadores s’entrenen, la resta de socis de l’Egara ja poden practicar esport, prèvia reserva, amb limitacions d’aforament i amb mesures d’higiene i de seguretat en accedir a les instal·lacions.

Ramon Sala, entrenador del quadre masculí, supervisant l’entrenament

Albert Massaguer, entrenador del femení, donant instruccions amb mascareta

A l’entrada els socis han de passar per una catifa de desinfecció i posar-se gel hidroalcohòlic

Control de temperatura a recepció