El Club Egara empata amb el SPV-Complutense (1-1) abans de debutar a la Copa

A la Lliga Iberdrola Femenina, hi ha hagut de tot pel que fa als equips terrassencs abans de l’estrena a la Copa. L’Atlètic era l’únic que guanyava, donant així un pas important per a la permanència, en derrotar 1 a 2 la Reial Societat. El CD Terrassa encaixava la golejada al camp del líder, el Club de Campo, per 6 a 0, mentre que el Club Egara empatava a 1 amb el quart classificat, el SPV Complutense, al Pla del Bon Aire.

Partit amb moltes alternatives per a un i altre equip, tot i que el marcador no s’ha mogut fins el darrer quart. Han estat les ratllades les primeres en marcar, quan Carla López-Llauder ha aprofitat una bola morta dins l’àrea. Però de l’alegria s’ha passat a la decepció local, ja que tres minuts més tard era Lucía Jiménez qui punxava una bola per establir l’1 a 1 definitiu. L’emoció s’ha mantingut fins el final, ja que la victòria podia haver-se decantat cap a qualsevol dels dos equips, que han disposat d’ocasions per marcar.

L’Atlètic és sisè amb 11 punts, un més té el CD Terrassa, cinquè a la classificació, mentre que l’Egara és setè amb 9 punts.