El Club Egara és més resolutiu i s’emporta el derbi contra el CD Terrassa (1-3)

El Club Egara es va emportar el derbi contra el CD Terrassa a Les Pedritxes, després d’imposar-se per 1 a 3 en la penúltima jornada de la primera volta. Aquest triomf manté el lideratge dels ratllats, que segueixen al capdavant amb els mateixos 19 punts que el RC Polo, abans de rebre l’Atlètic en el clàssic de dissabte.

L’equip de Néstor Llobet, però, va sortir molt endollat al partit i es va avançar en el marcador, tot i que Oriol Garreta va fallar un stroke en els primers minuts. Però poc després Pol Font recolliria una bola a l’àrea per batre Quico Cortès. Els de Patricio Keenan, reaccionarien abans del descans i Xavi Gispert tornava l’equilibri. A la represa els del Pla del Bon Aire sentenciarien. Primer amb una diana de Jordi Farrés i, ja en l’últim quart, Josep Romeu resoldria des del penal córner.

L’Atlètic arribarà al derbi de dissabte en bona forma després de golejar 6 a 2 el Barça, mentre que el Línia 22 va estar a punt de sorprendre el Club de Campo, però va acabar caient per 1 a 2.