El Club Egara, escollit finalista a Millor Club Europeu 2016 per la EHF

El Club Egara ha estat escollit finalista a Millor Club Europeu 2016 en la categoria de gran club, a partir de més de 300 socis, per la Federació Europea de Hockey (EHF). Es tracta del primer club català i espanyol que obté aquest reconeixement.

L’EHF atorga cada any un premi a Millor Club Europeu i un altre a un finalista en dues categories. Es tracta de reconèixer la feina de clubs forts i ben organitzats que, des d’aquest organisme, consideren la base de l’hoquei europeu. El SG Rotation Prenzlauer Berg alemany ha estat designat com a millor club de l’any.

A l’hora de designar aquest premi, la Federació Europea té en compte diferents criteris: el creixement del nombre de jugadors durant el 2016; la qualitat dels programes d’entrenaments, tant a l’escola com als equips sèniors; l’estratègia de desenvolupament de l’hoquei base; la formació d’entrenadors i d’àrbitres; la competició regular per a tots els jugadors i per a totes les categories; els forts lligams amb la ciutat i les escoles locals; el voluntariat; el pla estratègic de creixement; i els patrocinadors i col•laboradors que ajuden en les activitats del club.

Amb aquest premi, el Club Egara torna a confirmar la bona tasca duta a terme els darrers any. Al 2015 va ser designada Millor Entitat Esportiva de Terrassa i l’any vinent acollirà a les seves instal•lacions el Mundial Màsters d’hoquei, amb la participació de 100 equips i uns 2.000 jugadors.