El Club Egara festeja el seu quinzè títol de Lliga

El Club Egara ha volgut aquest dijous homenatjar als seus dos equips de Divisió d’Honor, pel títol de lliga aconseguit pels nois i la classificació per a la Final Four de les noies. Ha estat un acte institucional, però desenfadat al mateix temps, i que ha comptat amb el suport d’una bona part de la família ratllada.

Les primeres en pujar a l’escenari han estat les jugadores i l’staff tècnic de l’Egara. Després d’una excel•lent segona volta, el conjunt dirigit per Andrew Wilson es va classificar per a les semifinals i a punt va estar de jugar la final. El tècnic, que deixa la banqueta, dirigirà ara la línia femenina de l’entitat.

El moment àlgid de la vetllada l’ha posat el conjunt masculí, acostumat a sumar èxits. Dues lligues i una Copa del Rei en les últimes quatre temporades. Pere Arch, capità de l’equip, tenia clar que aquest darrer títol no es podia escapar. Patricio Keenan ha tornat l’esperit guanyador a la plantilla i ara vol traslladar-ho a Europa.

Hi ha hagut reconeixement també per a Josep Romeu, Quico Cortès i Vicenç Ruiz, distingits a la Final Four com a màxim realitzador, millor porter i MVP de la competició, respectivament. La junta directiva del Club Egara també ha volgut agrair el treball dels voluntaris i el fair play dels seus aficionats durant la competició disputada al Pla del Bon Aire.