El Club Egara inaugurarà l’Euro Hockey League Cup davant el debutant Post SV

El Club Egara acollirà del 15 al 18 d’abril del 2022 l’Euro Hockey League Cup masculina, la segona competició europea de clubs. A les instal·lacions del Pla del Bon Aire s’hi enfrontaran vuit equips pel sistema d’eliminatòria: el Mannheimer HC alemany, el HC Rotterdam dels Països Baixos, el Waterloo Ducks belga, el Hampstead Westminster anglès, el Post SV austríac, l’Orange escocès i el Three Rock Rovers irlandès.

L’EHL ja ha fet públics els horaris d’aquesta competició i el partit inaugural serà el divendres 15 (12.00h) i enfrontarà el debutant Post SV contra els ratllats. El mateix dia hi haurà tres eliminatòries més a cara o creu: HC Rotterdam – Three Rock Rovers, Mannheimer HC – Hampstead & Westminster i Grange HC – Waterloo Ducks.

Dissabte serà torn pels equips derrotats en la primera jornada i diumenge es jugaran les semifinals. La gran final serà el dilluns (16.15h) i el mateix dia es jugaran la resta de partits per definir el rànquing definitiu d’aquesta Euro Hockey League Cup que es disputarà per darrera vegada aquest 2022.