El Club Egara jugarà el 15 d’octubre el seu partit del KO8 de l’EHL contra el Mannheimer

Ja coneixíem les dates, els equips i la seu de la fase final de l’Euro Hockey League (EHL) 2019-2020 tant masculina com femenina, una competició que s’havia d’haver disputat a Àmsterdam aquesta Setmana Santa, però que la pandèmia per la Covid-19 ha endarrerit del 14 al 18 d’octubre.

Aquest dimecres, però s’han fet públics els horaris del KO8 per al Club Egara i el Club de Campo, campions masculí i femení, respectivament, la temporada pasada. A falta de la confirmació per part del govern holandès, si la situació d’emergència sanitària global ho permet, l’equip que dirigeix Ramon Sala s’enfrontarà al Manhheimer alemany el dijous 15 d’octubre (12.30h).

Si els ratllats passen a la semifinal, que es jugaria el dissabte 17 d’octubre (14.00h), el seu rival seria el guanyador de l’eliminatòria entre dos conjunts alemanys més, l’Uhlenhorst contra el Rot-Weiss. La final està programada pel diumenge 18 a les 16.15h.

Canvi de format

Recordem que aquest canvi de dates de la present edició de l’EHL comporta canvis per a l’edició 2020-2021. Desapareix el KO16 masculí per disputar una fase directe de 12 equips del 31 de març al 5 d’abril de 2021. L’Atlètic Terrassa, com a primer classificat en el moment de l’aturada de la lliga pel decret d’estat d’alarma, serà el representant espanyol a la màxima cita continental de clubs.