El Club Egara liquida definitivament el deute històric amb Fitnessalud

El Club Egara ha liquidat el deute històric deixat el 2012 per Fitnessalud, l’antic gestor temporal de l’entitat. Així, després d’un “llarg procés de negociació amb els fons d’inversió estrangers propietaris del deute“, el club ha arribat a un acord que suposa una quitança “notable i que satisfà totes les parts implicades“: els fons, la Immobiliària Sant Llorenç del Munt (propietària dels terrenys en què s’assenta l’Egara) i el Club.

L’operació, clau per garantir la viabilitat de l’Egara, ha estat possible, explica l’Egara, “gràcies al suport de Triodos Bank, de l’ICF i el de tota la massa social“.

Pere Marcet, president del Club, afirma que “es tracta d’una notícia històrica, que assegura el futur de l’entitat i obre una etapa de creixement i millora a tots nivells”. Marcet destaca que “no ho hauríem aconseguit sense la gran feina dels professionals de la casa i el suport de la massa social”. I ha agefit: “Tenim un Pla de Viabilitat aprovat per l’Assemblea que ens guiarà per superar el mal tràngol de la pandèmia i fer front als compromisos d’aquest acord”.

A la pròxima assemblea la junta directiva explicarà els detalls de la resolució del deute, les condicions del nou finançament i l’evolució del Pla de Viabilitat.