El Club Egara promou una campanya de donació de sang entre els membres de l’entitat

Des de fa 5 anys el Club Egara promou una campanya de donació de sang entre els socis i sòcies de l’entitat. La iniciativa es programa sempre pels volts del 14 de juny, Dia Mundial del Donant de Sang i té per objectiu sensibilitzar la població sobre la necessitat de fer aquest gest solidari i fer-ho de forma regular. En aquesta ocasió la campanya és del 15 al 19 de juny.

La proposta del club ratllat és ja pràcticament una tradició i l’any passat una 60a llarga de persones relacionades amb aquesta entitat esportiva hi van col·laborar. En aquesta ocasió però, i per poder seguir les normes higièniques, de distanciament social i d’aforament per evitar contagis, es necessita sol·licitar cità prèvia. Els organitzadors esperen que aquesta limitació no repercuteixi en el nombre de donacions.

Des del 14 de març, quan es va decretar el confinament, el nombre de donacions no ha afluixat ni a Terrassa ni a Catalunya. Era una de les poques activitats permeses i la gent ha complert .

A tot Catalunya, en el mateix període s’han registrat més de 52.000 donacions de sang, 3.600 de plasma i 220 de plaquetes. Un 15% d’aquestes donacions s’han adreçat a pacients afectats per la Covid-19.