El Club Egara remunta davant el CD Terrassa i s’emporta el títol femení de sala als shoot-outs

El títol català femení de sala torna a viatjar al Pla del Bon Aire. Aquest cop el Club Egara ha derrotat el CD Terrassa, en una final molt emocionant, que ha acabat amb empat a 3 i que s’ha acabat resolent als shoot-outs.

El conjunt de Les Pedritxes ha acaronat la copa, perquè ha dut la iniciativa en el marcador. Als quatre minuts Marta Gibert ha aprofitat un desajust defensiu de l’Egara per fer el 0 a 1. Però en el darrer minut del segon quart, Míriam Gibert ha tornat les taules en el marcador davant la passivitat defensiva rival.

El CD Terrassa ha sortit a per totes a la represa i en dues accions consecutives s’ha col•locat amb un favorable 1 a 3. Clara Pineda, finalitzant una gran jugada col•lectiva al contracop, i Estel Forte, de penal córner, semblaven que encarrilaven la victòria. Però l’Egara no s’ha donat per vençut. Abans que finalitzés el tercer període Karina Domingo, amb molt de suspens per si entrava o no la bola en l’execució del penal, ha retallat distàncies. L’empat a 3 definitiu, també de penal, ha estat obra Nona López-Llauder a un minut per al final.

En la loteria dels shoot-outs l’Egara ha estat més encertat, transformant dos per només un del CD Terrassa. El Júnior FC ha completat el podi en superar 3 a 1 l’Atlètic en el partit per la medalla de bronze.