El Club Egara segueix la seva escalada i ja es troba a cinc punts del play-off

El Club Egara segueix retallant les diferències amb les places de play-off pel títol a la Divisió d’Honor Masculina. La doble victòria d’aquest cap de setmana, guanyant per 0 a 3 el Complutense i per 5 a 2 el FC Barcelona, situa els de Ramon Sala cinquens (18 punts) a només cinc del quart lloc, que ocupa precisament el quadre blaugrana (23 punts).

L’Egara ha sentenciat el partit al descans. Xavi Gispert, d’stroke, ha fet l’1 a 0 abans d’acabar el primer quart, mentre que en el segon han arribat dos gols més dels ratllats. Marc Recasens, de penal córner, ha fet el segon i Jan Clapés, el tercer.

A la represa Andreas Rafi, de penal, ha retallat distàncies per al Barça, però els del Pla del Bon Aire no han donat opció a la sorpresa i Xavi Aguilar ha fet pujar el 4 a 1 i Àlex Gil, de penal, ha aconseguit el cinquè. Sergi Martínez ha tancat el marcador amb el segon gol blaugrana.

Cara i creu per a l’Atlètic

L’Atlètic Terrassa ha sumat una victòria i una derrota en aquesta doble jornada. Dissabte el quadre de Xero Gasol va guanyar 3 a 0 el RS Tenis. Santi Ibáñez va avançar els de Can Salas als set minuts i el marcador ja no es va moure més fins al tercer quart. Pepe Cunill, en un ràpid contracop, va fer el segon i Marc Sallés, d’stroke, el tercer.

Aquest diumenge, però, l’Atlètic ha perdut 2 a 1 amb el Polo i no ha pogut optar al lideratge, que segueix estant en possessió dels barcelonins amb un punt (29) més respecte els egarencs (28).

Atlètic Tenis Hoquei Masc 2

Dissabte l’Atlètic Terrassa va vèncer 3 a 0 el RS Tenis