El Club Egara tanca la temporada amb una festa marcada pel comiat de Joan Comerma de l’escola d’hoquei

El Club Egara va celebrar el passat dissabte la tradicional festa de fi de Temporada de les seves escoles esportives. L’acte es va iniciar amb la desfilada de tots els esportistes de les diferents seccions: hockey, tennis, dansa, judo, patinatge i triatló. Començant pels més grans i acabant pels petits de la casa, al voltant de 500 nens i nenes van passejar pel camp 1 del Pla de Bon Aire.

Acompanyats de música, els diferents equips anaven saltant al camp sota l’anunci dels títols aconseguits durant la temporada. A més, Cesc Llogueres, emblema del club ratllat, va ser l’encarregat d’entregar els diplomes a aquells jugadors i jugadores de la secció de hockey que fan el salt a sèniors. Entre nens i nenes aquest any son 25 alumnes els que han complert la seva etapa d’escola.

Emotiu comiat a Joan Comerma

El Club Egara tenia preparada un sorpresa per a Joan Comerma i Paloma, qui ha estat director de l’Escola d’hoquei durant 9 anys, que s’acomiadava i tancava una de les millors etapes de la història de l’hoquei base al Pla del Bon Aire. Els 500 nens i nenes, acompanyats de tots els monitors, delegats i jugadors dels primers equips, li van fer un immens passadís d’honor que Comerma va creuar entre llàgrimes. Al final del recorregut l’esperava la seva família, amb qui es va fondre en una abraçada en un dels moments més emotius de la tarda. La Junta de la secció d’hoquei li va fer entrega d’un obsequi en senyal d’agraïment a la seva dedicació incansable.

Tot i les emocions viscudes, la festa va continuar amb l’entrega del Premi a la Família. Aquest any es va voler distingir a la família Forrellat Armengol per la seva trajectòria, fidelitat i saber fer en pro del Club Egara. Jordi Forrellat i Carme Armengol van recollir el premi acompanyats pels seus dos fills Xavi i Ignasi, la seva nora Sílvia i les seves tres nétes Mariola, Blanca i Nina.

La jornada la va tancar el mateix Joan Comerma amb un discurs on agraïa a varies persones, entitats i col·lectius la seva ajuda i el seu suport durant els 9 anys de la seva direcció. La fantàstica diada va finalitzar amb un sopar-pícnic a la zona dels gronxadors on es van reunir uns 400 ratllats i ratllades per celebrar el final d’una altra temporada plena d’èxits.