Claudia Villalba Gimnàstic Terrassa

El Club Gimnàstic Terrassa aconsegueix una meritòria quarta posició a la final de la Liga Iberdrola

El Club Gimnàstic Terrassa va participar el passat cap de setmana en la Final de la Liga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina a Pozuelo de Alarcón. El gran èxit per a l’equip egarenc va ser la classificació en la lluita pel títol, fita que mai havia pogut assolir en edicions anteriors. Finalment va acabar en una meritòria quarta posició i la temporada vinent continuarà competint en la màxima categoria.

Sobre el paper la diferència del Gimnàstic Terrassa amb els altres tres finalistes era molt gran, no només per amplitud de gimnastes, sinó també pel nivell tant sènior com júnior. El Terrassa es presentava amb només dues sèniors, Claudia Villalba i Clara Navarro, acompanyades per gimnastes d’edat benjamí i aleví: Laura Garcia, Victoria Valeros, Noa Granados, Claudia Boada, Abril Puig, Júlia Camps i Lucia González.

Finalment, tot i que dur a terme una competició brillant, el Gimnàstic Terrassa no va poder eixugar la diferència existent sobre el paper, i l’equip va finalitzar en quart lloc, que esdevé una fita històrica per al club. El Xelska de Palma de Mallorca va ser el guanyador, seguit de l’Egiba de Manresa i el Club Gimnàstic Les Moreres d’Esplugues de Llobregat.

[Font imatges: Club Gimnàstic Terrassa]

Claudia Villalba Gimnàstic Terrassa

Claudia Villalba, durant l’exercici de barra a la Final a Quatre

Clara Navarro Gimnàstic Terrassa

Clara Navarro va ser una de les dues gimnastes sèniors de l’equip egarenc