El Club Gimnàstic Terrassa aposta pel Parkour i obre les seves instal·lacions

El Club Gimnàstic Terrassa ha obert les portes de les seves instal·lacions als aficionats al Parkour. El club egarenc ja fa dos anys que va apostar per aquesta modalitat urbana i busca amb aquesta iniciativa apropar aquesta disciplina en un entorn segur.

El pavelló de Bonaire està obert tots els dissabtes a la tarda i de fet l’objectiu del Gimnàstic Terrassa és ampliar-ho amb aparells i obstacles a l’exterior en un espai condicionat per a la pràctica del Parkour. I és que aquesta modalitat està agafant força a nivell competitiu.

A les primeres sessions al Gimnàstic Terrassa s’han apropat practicants o aquells que es volen iniciar en el Parkour, però també d’altres que cuiden el seu cos amb altres disciplines urbanes com la Cal·listènia o el Fit Kid.

Majoritàriament el públic assistent és masculí, tot i que l’objectiu és ampliar la presència femenina i els practicants de totes les edats. Tot i així, la crida de l’Open Gym ha superat totes les expectatives en les primeres jornades i el Gimnàstic Terrassa ha hagut de limitar l’aforament per protocol Covid.

En l’Open Gym també es pot practicar la Cal·listènia

El Gimnàstic Terrassa busca potenciar el Parkour entre el col·lectiu femení