El Club Handbol Terrassa presenta els seus equips i aspira a millorar els resultats esportius

El passat diumenge va tenir lloc lloc al pavelló de Can Jofresa l’acte de presentació dels equips del Club Handbol Terrassa per a la temporada 2017-2018. Aquesta és la segona temporada del mandat del president Ricard Guardeño. Enguany el club ha crescut en nombre d’equips i de jugadors i aspira a millorar els resultats esportius de la temporada anterior, tant del primer equip com dels equips de formació.

El principal objectiu és aconseguir l’ascens de categoria del primer equip, que en les dues temporades anteriors es va escapar a les últimes jornades. De moment l’equip es manté en zona d’ascens, ocupant la tercera posició. Un altre dels objectius és potenciar l’handbol femení, per tal d’aconseguir la pròxima temporada tenir equips femenins en competició a totes les categories. Aquesta és la primera vegada que els equips de l’Handbol Terrassa es presenten amb roba esportiva de la marca Hummel.

Després de la presentació dels equips i els parlaments es va disputar el partit de la catorzena jornada de lliga de la Primera Catalana Masculina, entre l’Handbol Terrassa i el Sant Andreu de la Barca, i que va acabar amb victòria local per 36 a 16.