Campionat Catalunya Natació adaptada

El Club Natació Terrassa acull la 8a edició del Campionat de Catalunya de Natació adaptada

El Club Natació Terrassa acull aquest diumenge 5 de març la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Natació adaptada. La competició donarà inici a l’Àrea Olímpica a partir de les 10 del matí i les proves es disputaran durant tot el dia. Un total de 89 nedadors (57 nois i 32 noies) representants de  12 clubs diferents, participaran a les diferents modalitats.

L’entrenador de l’equip egarenc Jordi Bosch, insisteix en la competitivitat que hi haurà en el campionat. “Serà una de les edicions més vistoses i disputades i els nostres rivals més directes, tant pel nombre de participants com en l’àmbit esportiu, són el CN Mataró i el CN Barcelona. Volem fer-nos forts com equip, per això ens hem pres aquesta competició com un repte col·lectiu. Anem a fer millor marca personal”. El CN Terrassa comptarà amb una de les grans referents de la natació adaptada, Sarai Gascón.

El club comptarà amb la presència de grans referents de la natació adaptada, com és el cas de la terrassenca Sarai Gascón. El seu company Àlex Sánchez subratlla la motivació de l’equip “per poder continuar i arribar on estan els grans nedadors actualment, com la Sarai Gascón, medallista olímpica en diverses ocasions”.