El Club Natació Terrassa torna a mullar-se per l’Esclerosi Múltiple

Un any més, el Club Natació Terrassa ha estat implicat amb la jornada “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

Des de les nou del matí i fins la una de la tarda el Club Natació Terrassa ha habilitat dos carrils a la piscina de 50 metres per acollir nedadors solidaris disposats a col·laborar en aquesta diada impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Una jornada que no es va poder celebrar en les dues edicions anteriors.

La FEM ha instal·lat una carpa des d’on s’ha difós la seva tasca i s’ha venut material del “Mulla’t”, amb la finalitat de recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura. Els participants han rebut un diploma acreditatiu de la seva contribució. A les dotze del migdia s’ha arribat al punt àlgid de la jornada amb un salt conjunt a la piscina.

L’esclerosi múltiple és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal. Afecta entre dues i tres vegades més les dones que els homes i és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit. Tot i que encara no existeix un tractament que posi remei a l’Esclerosi Múltiple, en els darrers anys l’aparició de nous fàrmacs ha produït un canvi positiu en els tractaments mèdics.