Assemblea Ctt Els Amics Terrassa

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa convoca eleccions a la presidència

El CTT Els Amics Terrassa va celebrar dissabte passat l‘assemblea extraordinària dels socis a la seu social del club. L’acte es va iniciar a les onze del matí i va ser presentat per Toni Garrich, qui va anunciar l’únic punt de l’ordre del dia: elegir una junta electoral per convocar eleccions.

A l’assemblea van assistir una quinzena de socis, dels quals van sortir escollits un president d’aquesta junta electoral (Jesús Caracuel), un secretari (Ramon Serres) i un vocal (Ramon Martínez). Des d’aquest moment s’ha posat en marxa un procés electoral i qualsevol soci de l’entitat pot presentar la seva candidatura. Hi ha temps fins aquest dimarts 7 de febrer.

De moment ja se n’ha formalitzada una, la presidida per Maria Serres. En cas que hi hagi una única candidatura, l’assemblea extraordinària convocada pel 18 de febrer no es faria.

El CTT Els Amics es va fundar el 2001 i fins l’any passat el president era Francesc Gibert. La sortida del directiu egarenc va portar el nomenament provisional d’Ignasi Martínez, que exercia com a vicepresident primer, com a nou president del club.

[Font imatges: CTT Els Amics Terrassa]