Presentació Equips Cv Terrassa

El Club Voleibol Terrassa compta aquesta temporada amb vint equips i 300 jugadors i jugadores

Diumenge va tenir lloc al Pavelló de la Maurina la presentació dels vint equips del Club Voleibol Terrassa per a la temporada 2021-2022. L’entitat egarenca, que compleix vuit anys de vida, compta amb tretze equips en competició federativa, cinc en competició escolar i dos més en la lliga de veterans. En total, uns 300 jugadors i jugadores des de la categoria aleví fins a la sènior.

A l’acte hi va assistir el regidor d’Esports, Miguel Angel Moreno, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, a més d’una bona representació de diferents regidors i regidores de la ciutat. Durant la jornada es va fer un agraïment públic a l’escola Pere Viver, ja que aquest centre educatiu va ser l’espai on va néixer el club i avui en dia continua sent una infraestructura important per al CV Terrassa.

Finalment es van realitzar dos partits amistosos. L’equip sènior masculí es va enfrontar al Llars Mundet i el femení va jugar davant un combinat de jugadores del juvenil i del cadet del CV Terrassa.

Presentació Equips Cv Terrassa 2

El CV Terrassa voler agrair la implicació de l’escola Pere Viver en la trajectòria de l’entitat (Font imatge: Jose Carlos Castro).