El CN Mataró trenca l’hegemonia del CN Sabadell i guanya la seva segona Copa de la Reina

El CN Mataró ha guanyat la seva segona Copa de la Reina, en derrotar en la final disputada aquest diumenge a l’Àrea Olímpica de Terrassa el CN Sabadell per 4 a 7.

Sobre el paper, el conjunt de David Palma sortia com a favorit, ja que havia guanyat les cinc últimes edicions, però s’ha trobat amb la millor versió del Mataró. Markoch i Anni Espar han situat el 0 a 2 per a les de Dani Ballart, però el Sabadell ha reaccionat mitjançant Nona Pérez i Steffens, deixant tot obert al descans.

A la represa les del Maresme han tornat a agafar un coixí de dos gols. Simone Van de Kraats, escollida millor jugadora de la final, ha fet el tercer i Anna Gual el quart, però el Sabadell ha tornat a equilibrat la final amb les dianes d’Steffens i Maica Garcia.

Quedava tot un últim quart per disputar, però al tercer intent el Mataró ha sentenciat. Van de Kraats, primer de penal, i després al contracop, ha situat un 4 a 6. La defensa maresmenca ha fet la resta, anul·lant per complert l’atac de les defensores del títol. Clara Cambray ha posat la cirereta final.

Després de la guanyada el 2016, el Mataró alça de nou la Copa, deixant ben clar que anirà a per més títols aquesta temporada.