El CN Sant Andreu i el CN Sant Feliu, primers rivals de Lliga del CN Terrassa

Els equips sènior de waterpolo del CN Terrassa ja coneixen els rivals contra els quals s’estrenaran en la Lliga Divisió d’Honor Masculina i en la Lliga Divisió d’Honor Femenina 2022-2023. El sorteig va celebrar-se divendres en un acte exclusiu per als clubs i de forma telemàtica.

El conjunt de Dídac Cobacho debutarà a casa contra el CN Sant Andreu el dissabte 15 d’octubre i jugarà el primer partit com a visitant a la piscina del Quadis CN Mataró. El rival a la tercera jornada serà l’Echeyde Santa Cruz. El CN Terrassa masculí rebrà el Zodiac CN Atlètic-Barceloneta en la setena jornada i tancarà la primera volta amb la visita del CN Caballa – Ciudad de Ceuta.

El femení s’estrenarà contra el Sant Feliu

Al seu torn, el conjunt de Xavi Pérez arrencarà el dissabte 22 d’octubre a casa contra el CN Sant Feliu i debutarà com a visitant a la piscina del CN Atlètic-Barceloneta. A la tercera jornada, rebrà el CDN Boadilla. Les egarenques visitaran l’Astralpool CN Sabadell en la quarta jornada i tancaran la primera volta a la piscina de l’Escuela Waterpolo Zaragoza.