El CN Terrasa acull aquest dissabte el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada

El CN Terrassa acull aquest dissabte a la tarda el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada. És la quarta vegada consecutiva que a les instal•lacions de l’Àrea Olímpica es disputa aquesta competició que, aquest any, pren una major rellevància. I és que els 85 nedadors i nedadores, procedents de 17 clubs catalans i també d’estatals, buscaran dissabte les mínimes per al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, que tindrà lloc a Madrid a finals de març.

Núria Marquès, Óscar Salguero, Miguel Luque i David Levecq, medallistes als darrers Jocs Paralímpics, i Toni Ponce i Marian Polo, que van fer podi en l’últim Mundial, encapçalen el cartell de figures. No s’hi ha inscrit Sarai Gascón ni José Antonio Marí, tot i que tenen la presència assegurada al Campionat d’Espanya ja que van aconseguir la marca al darrer Europeu de Dublín.

El CN Terrassa, que presenta l’equip més nombrós, estarà format per disset nedadors, amb l’objectiu de revalidar el títol per clubs assolit al Campionat de Catalunya d’Estiu. Una competició amb una vessant inclusiva i també competitiva de l’esport. Per això també es reivindica el seu reconeixement.

El Campionat de Catalunya està organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col•laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.