El CN Terrassa, a certificar la classificació a les semifinals de la Challenger Cup

El CN Terrassa afrontarà aquest dimecres (20.00h), a l’Àrea Olímpica, el partit de tornada de quarts de final de la Challenger Cup masculina de waterpolo contra l’SV Ludwigsburg 08 alemany, amb la tranquil·litat de la renda de nou gols assolida en el matx d’anada (7-16). El conjunt de Dídac Cobacho, doncs, buscarà certificar el passi i obtenir una plaça entre els quatre millors d’aquesta nova competició europea.

El tècnic Dídac Cobacho encara la cita amb la baixa d’Albert Sabadell i probablement la de Ricard Alarcón, que segueix amb molèsties a l’espatlla. Amb l’avantatge de l’anada, l’entrenador del CN Terrassa afronta aquest partit com a preparació per al xoc de lliga de dissabte a Tenerife. “La diferència assolida al partit d’anada ens permet fer aquesta lectura, atès que ens espera un desplaçament complicat”. Cobacho donarà minuts a jugadors menys habituals. “La temporada és llarga, de manera que la profunditat de banqueta és una virtut important”.

El tècnic terrassenc admet la transcendència històrica del compromís de demà. “És el pas previ a les semifinals i a poder somiar amb una final europea. Costa molt competir a nivell continental i, per a nosaltres, continuar-hi implicats té molt valor i suposa un gran al·licient”.