El CN Terrassa, a una victòria de segellar la permanència a la Copa Catalunya femenina

El CN Terrassa porta avantatge davant el CB Granollers en la promoció per a la permanència a la Copa Catalunya femenina de bàsquet. Diumenge va guanyar per 47 a 43 el primer partit de l’eliminatòria disputat al pavelló del Pla del Bon Aire, que presentava un gran aspecte a les graderies.

Va ser una victòria molt treballada, en la qual tot el conjunt de Vicente Gómez va sumar, tant les titulars com les teòriques suplents. Els dos primers quarts de les egarenques van ser molt irregulars des del punt de vista ofensiu. El Granollers, gràcies a l’aportació d’Ibern, màxima anotadora del partit amb 19 punts, va portar la iniciativa pràcticament els primers vint minuts. No va ser fins abans de passar pel túnel de vestidors quan les locals van capgirar el marcador, arribant-se al descans amb 22 a 20.

Va ser a la represa quan el CN Terrassa va aconseguir obrir una petita escletxa en el marcador, però en cap moment va saber tancar el partit. Les visitants van arribar a empatar a 43 a pocs minuts per al final, moment en el qual les jugadores més veteranes de l’equip com Anna Vidal, Maria Olmo i Vianell Arch van acabar decidint.

Dissabte el CN Terrassa buscarà sentenciar l’eliminatòria a Granollers i així segellar la permanència a Copa. Sinó, hi haurà tercer partit a Bon Aire el diumenge 28 de maig.