El CN Terrassa absorbeix el Club Voleibol Terrassa

El CN Terrassa comptarà la temporada vinent amb una catorzena secció, la de voleibol. L’entitat, que acaba de celebrar el 90è aniversari, absorbeix el Club Voleibol Terrassa. Totes dues parts han confirmat a Canal Terrassa que les converses estan molt avançades i, a falta de tancar uns últims serrells, l’acord es farà oficial en les properes setmanes.

Precisament aquest dimarts els socis del CV Terrassa han aprovat en assemblea la dimissió de l’actual junta directiva i la dissolució del club, pas previ per formar part de l’estructura del CN Terrassa. De fet, en els propers dies hi ha prevista una assemblea extraordinària de socis a l’svinguda de l’Abat Marcet per modificar els estatuts i donar el vistiplau a aquesta absorció.

La fusió del CV Terrassa per part del CN Terrassa no alterarà els drets federatius del primer, que mantindrà les categories dels seus equips de cara a la propera temporada. Així doncs, tota l’activitat de voleibol es traslladarà als pavellons de l’Àrea Olímpica, abandonant així el Poliesportiu Municipal de La Maurina i el pavelló de Can Jofresa, seus fins ara dels entrenaments i partits dels diferents equips de l’entitat.

El Club Voleibol Terrassa, doncs, posa punt final a una etapa de nou anys. Va néixer el 2013 amb la voluntat de cobrir la necessitat que hi havia d’aquest esport a la ciutat. L’entitat compta actualment amb 20 equips i més de 250 jugadors i jugadores. L’absorció per part del CN Terrassa comportarà un nou creixement del voleibol egarenc.