El CN Terrassa acaba quart al Ciutat de Terrassa de waterpolo adaptat

El CN Terrassa ha finalitzat en quarta posició en la primera edició del Torneig Internacional de Waterpolo Adaptat Ciutat de Terrassa celebrat a l’Àrea Olímpica. El títol ha correspost al gran favorit, el Napoli Liones, que en la final ha derrotat el Rari Nantes Florentia als penals (5-5/4-3). El CN Sabadell ha acabat cinquè, després de superar per 8 a 13 el Crazy Waves Pisa.

El conjunt dirigit per Jordi Bosch ha acabat segon del seu grup, després de sumar una victòria i una derrota. El quadre egarenc ha debutat amb un clar triomf per 17 a 2 davant el Pisa. En el segon partit ha ofert una molt bona imatge contra el campió italià, però el Napoli s’ha fet amb la victòria per 6 a 10.

El Napoli es va fer amb el títol en aquesta primera edició

Derrota en semifinals

Això ha portat al CN Terrassa a disputar la semifinal contra el primer del grup “A”, el Rari Nantes Florencia. Els amfitrions han caigut per 8 a 4. En el partit pel tercer i quart lloc els terrassencs han perdut als penals contra el CN Barcelona (1-2), després d’acabar el temps reglamentari amb empat a 8.

El jugador valencià del CN Terrassa José Antonio Marí ha estat escollit millor jugador en la classe 3-4,5. Chus Collado, del CN Barcelona, ha estat el MVP del torneig, mentre que Federico Mazzinghi (RN Florentia) ha estat escollit millor porter.

José Antonio Marí, entre els millors del torneig

[Font imatges: Federazione Italiana Nuoto Paralimpico]