El CN Terrassa aconsegueix la victòria per clubs al Campionat de Catalunya d’Estiu de Natació Adaptada

 

El CN Terrassa va adjudicar-se el títol per equips al Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada que va celebrar-se dissabte passat a les instal·lacions del CN Sabadell. El club va sumar 106 punts, tot superant el CN Mataró, segon amb 89, i el CN Sabadell, tercer amb 40. Cal subratllar que és la primera vegada a la història que l’entitat assoleix aquesta fita.

Al marge de l’èxit col·lectiu, la delegació local va sumar quinze medalles (set d’or, tres de plata i cinc de bronze), guardons que només van lliurar-se en la modalitat multidisability, que contempla tots els nedadors que participen en una prova.

José Antonio Marí va penjar-se l’or als 50 metres esquena, als 50 lliures  i als 50 papallona. El nedador valencià va arrodonir la seva actuació amb una medalla de bronze als 50 metres braça. Al seu torn, Sarai Gascón va acumular dues medalles d’or en vèncer en multidisability els 50 papallona i els 50 metres lliures i una de plata als 50 metres esquena.

També van pujar al graó més alt del podi José Luis Corredera en 100 metres esquena i Enrique Lupiáñez als 200 metres estils. Així mateix, Judith Pérez i Laura Anguelina Portero van obtenir dues medalles cadascuna. Pérez va fer-se amb la plata en 100 lliures i amb el bronze en 100 metres braça, mentre que Portero va ser segona en 400 lliures i tercera en 200 lliures. Tanquen la nòmina de medallistes Pau González, bronze en 400 metres lliures i Marc Lleonart, bronze en 50 papallona.