Treballs Filtracions Pavelló Cn Terrassa

El CN Terrassa actua sobre la coberta dels pavellons per solucionar les filtracions d’aigua

El CN Terrassa ha comunicat que des d’aquest divendres i fins a mitjans d’agost s’actuarà sobre la coberta dels dos pavellons de l’Àrea Olímpica. L’objectiu és acabar amb les filtracions d’aigua de pluja que han afectat les diferents seccions del club, especialment la de bàsquet, des que es van inaugurar aquests dos equipaments al setembre de 2020.

L’entitat doncs, posa fil a l’agulla a les queixes reiterades de molts pares d’aquests esportistes, que havien vist com les filtracions d’aigua havien inutilitzat les pistes, anul·lant entrenaments i partits durant el cap de setmana al llarg de les dues últimes temporades. Els treballs han començat un cop ha finalitzat el Mundial d’hoquei herba, que havia utilitzat part d’un d’aquests equipaments com a sala de premsa, i també les estades esportives de les seccions del club.

L’objectiu és que al setembre les dues seccions que utilitzaran principalment aquests dos pavellons, la de bàsquet i la de voleibol (fruit de l’absorció del CV Terrassa), puguin dur a terme els entrenaments i partits sense cap interrupció més.

Treballs Filtracions Pavelló Cn Terrassa

Treballs sobre la coberta d’un dels pavellons, aquest divendres (Font imatge: CN Terrassa)