El CN Terrassa acull el Campionat de Catalunya de Natació Adaptada sense el concurs de Sarai Gascón

Les instal•lacions del CN Terrassa acullen per cinquena vegada consecutiva el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs. La cita és dissabte a la tarda, amb la participació de 89 nedadors de 18 clubs.

La llista de participants l’encapçalen els internacionals Núria Marquès, Óscar Salguero, Miguel Luque, José Antonio Marí, David Levecq, Marian Polo i Toni Ponce. Sorprèn un cop més l’absència de Sarai Gascón. L’egarenca, que no competeix per a cap club des que va sortir del CN Terrassa, no s’hi ha inscrit.

El Campionat de Catalunya és la primera gran competició de l’any. No hi haurà crono electrònic i no es podran fer mínimes internacionals, però molts buscaran la classificació per al Campionat d’Espanya i d’altres provar-se de cara a l’Europeu i, sobretot, els Jocs Paralímpics de Tòquio. El CN Terrassa competirà amb 16 nedadors i amb moltes opcions de lluitar pel podi.

El campionat, que compta amb la col•laboració de la Federació Esportiva Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la de Paralítics Cerebrals, arrencarà a les quatre de la tarda.