El CN Terrassa acull l’Open Internacional Catalunya de natació, la primera gran cita del 2021 en format bombolla

El CN Terrassa acull des d’aquest dijous i fins diumenge l’Open Internacional Catalunya de natació, prova inclosa en el Grand Prix de la Federació Espayola i en el calendari FINA. És la primera gran cita de la natació aquest 2021, després de la disputa del Trofeu Open Castalia i de la Copa d’Espanya de Clubs aquest passat mes de desembre.

L’Open, en format de competició bombolla, es desenvoluparà sota un rigorós protocol sanitari i de seguretat per la Covid-19, a porta tancada, pel sistema de contrarellotge, en tres blocs diaris per evitar l’aglomeració d’esportistes i sense lliurament de medalles.

Hi participaran un total de 535 nedadors, entre ells l’elit de la natació estatal. Mireia Belmonte, Jessica Vall, Lidón Muñoz, Catalina Corró, Joan Lluís Pons i l’extremeny del CN Terrassa Miguel Durán, entre d’altres, posaran a prova el seu estat de forma de cara a l’Open de Primavera de Sabadell, competició marcada en vermell en el calendari, ja que a Can Llong es buscaran de nou mínimes olímpiques per a Tòquio. La darrera oportunitat serà a l’Europeu de Budapest, al maig.

A Terrassa també hi participarà l’equip nacional del Pla París 2024, 16 joves que estan cridats a agafar el relleu de les cares més conegudes de l’equip absolut per a la cita olímpica de la capital francesa. La delegació del CN Terrassa estarà formada per un total de 26 nedadors en categoria absoluta i 9 en júnior.

No hi haurà la tradicional cerimònia de lliurament de medalles

La competició no comptarà amb públic a les graderies